Over het algemeen is er geen wet die PLI-dekking vereist. Maar in sommige situaties moet u mogelijk deze verzekering afsluiten. Deze omvatten:

Als u een zakelijke lening aanvraagt, vooral als er een SBA-leninggarantie is, kan uw kredietverstrekker een verzekering nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen faillissement vanwege een claim.

Als u onroerend goed huurt, kan uw verhuurder of de vastgoedbeheerder een eigendoms- en ongevallenverzekering eisen.

Als u op openbaar terrein een evenement voor het grote publiek houdt, heeft u een vergunning van de gemeente nodig. De vergunning vereist mogelijk dat u een soort van wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluit. Als u bijvoorbeeld een evenement wilt houden op een openbare plaats in Pinellas County, Florida, moet u een minimumbedrag aan aansprakelijkheidsverzekering hebben en aan andere vereisten voldoen.

Heb ik het nodig als mijn bedrijf een beperkte aansprakelijkheid heeft?

Bedrijven en vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid (LLC’s) hebben aansprakelijkheidslimieten om de individuele eigenaren te beschermen tegen het individueel moeten betalen in een rechtszaak. Maar deze limieten beletten niet dat iemand een rechtszaak tegen uw bedrijf start.

Hoewel de eigenaren mogelijk bescherming hebben, doet het bedrijf dat niet en kan het worden vervolgd als iemand gewond raakt op bedrijfsterrein of tijdens een zakelijk evenement.

Het komt neer op

Een overzicht van de verzekeringsdekking van uw bedrijf in het algemeen en in het bijzonder is een must wanneer u begint of als u zich zorgen maakt over aansprakelijkheid. Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering kan in sommige gevallen een alternatief zijn voor algemene aansprakelijkheidsverzekering. Bezoek Ohra en Univé bezoeken om de juiste verzekering te vinden.