Als je al cryptocurrency hebt gekocht, of het nu bitcoin is of een van de andere beroemde tokens in de crypto-wereld, is het essentieel om te weten wanneer je je cryptocurrency moet dumpen, je winst moet oogsten en / of je investering opnieuw moet investeren.

GEDULD IS DE SLEUTEL

In het ideale geval is de beste tijd om te investeren in een cryptocurrency wanneer deze lekker goedkoop is. Speel het wachtspel en trek de stekker eruit als de prijs aanzienlijk is gestegen. Als u een cryptocurrency wilt kopen die zijn naam al op de markt heeft gemaakt en niet meer goedkoop is, is de beste tijd om in het token te investeren vandaag, omdat de prijs op elk moment kan stijgen, omdat de aard van cryptocurrencies volatiel is. Hou een oogje op de btc koers grafiek.

WEES DAPPER, ECHTE CRYPTOHANDELAREN MOETEN DAT ZIJN!

Slimme investeerders spelen het wachtspel als alle anderen kopen en kopen alleen als alle anderen verkopen. De markt voor cryptocurrency is nog steeds een opkomende markt, transactionele pieken of dalen kunnen de prijs van een munt enorm beïnvloeden. Om het in perspectief te plaatsen, het kopen of verkopen van $ 500 miljoen bitcoins zal een enorme wanorde op de markt veroorzaken en tot een crash leiden, terwijl meer gevestigde markten zoals de aandelen- en goudmarkt na een dergelijke transactie niet zullen terugdeinzen.

Er kan een tijd komen dat beleggers grote hoeveelheden tokens kopen, waardoor de vraag stijgt en de prijs uiteindelijk stijgt. In een dergelijke situatie loopt u het risico te veel te betalen en u moet zich hiervan onthouden. Hetzelfde geldt voor verkopen. Als u een plotselinge stijging van de prijs van een munt ziet, met of zonder een belangrijke update of oorzaak, kunt u uitbetalen, op voorwaarde dat u de markt hebt geanalyseerd en weinig tot geen potentieel voelt voor verdere groei.

HODLING NAAR UW CRYPTOCURRENCIES

Vasthouden aan uw investering, rekening houdend met de toekomst en een langetermijnstrategie, zal u goed van pas komen. Dit is de beste praktijk voor amateurhandelaren. Als u echter besluit om te hodlen, wees dan voorzichtig met het uitvoeren van uw transacties. Volgens een artikel, handelaren in cryptocurrency, gepubliceerd door plus500 bitcoin, rekenen de meeste makelaars een nachtelijke vergoeding aan, waardoor langetermijnbehoud bijna onmogelijk is. Het wordt daarom aangeraden voor langetermijnbeleggers om te handelen op platforms die deze vergoeding niet hebben.